Back to All Events

KALIFFA

xs KaliffaFB BANNER.jpg

Helt seriöst, abow vad du är skön!

Ingen kan ha undgått sommarens stora hit ”Helt seriöst” med Kaliffa. Efter en lång sommarturné fortsätter Kaliffa sprida glädje i landet med en stor höstturné.


Hoffmaestro-medlemmen Kaliffa Karlsson har under de senaste åren gjort stort avtryck på den svenska hiphop- och reggaescenen. Hösten 2016 släppte han albumet ”Kalibreraren” innehållandes hits som ”Spontanitet”, ”Kalibrera” och ”Kontakt” (tillsammans med Syster Sol). I juni släpptes singeln ”Helt seriöst” som toppat listorna hela sommaren och med över 17 miljoner streams på Spotify fortsätter snurra flitigt både digitalt och på radio.

Detta blir en kväll vi sent lär glömma!

Support DJ JOHNNY D

 

TIS 26 DEC | 22-02 | 18+

Earlier Event: December 25
JULDAGEN PÅ XS
Later Event: December 28
TORSDAGSKLUBBEN